50ste verjaardag met Abraham en Sarah pakketten

Geplaatst op 18 september 2017
50ste verjaardag met Abraham en Sarah pakketten

De inhoud van een Sarah pakket

Wanneer een vrouw de leeftijd van vijftig jaar heeft bereikt heeft ze eigenlijk recht op een Sarah pakket. Dit pakket bestaat uit verschillende fijne artikelen voor de jarige zelf evenals tal van versiersels om de woning mee op te vrolijken. In het Sarah pakket kan je onder meer een banner vinden evenals slingers, een spaarvarken, ballonnen, een XL button, een mooie mok en een bordkartonnen Sarah die in de tuin dient te worden geplaatst. Het spreekt bovendien voor zich dat er in het Sarah pakket ook mosterd is terug te vinden. Om de dag letterlijk in schoonheid af te sluiten vindt je in een Sarah pakket ook nog een fijne shampoo terug. Het cadeau doen van een Sarah pakket aan de 50-jarige zorgt er dus voor dat ze over leuke artikelen beschikt voor zowel tijdens als na afloop van de dag.

Wat zit er in een Abraham pakket?

Gaat het niet om een vrouw, maar wel om een man die vijftig jaar wordt? In dat geval zal je uiteraard één van de Abraham pakketten uit het assortiment met Abraham en Sarah pakketten in huis moeten halen. Net zoals bij het Sarah pakket het geval is bevat ook dit pakket tal van spulletjes om de 50-jarige verjaardag van de man in kwestie tot een onvergetelijk feest te maken. Het eerste wat meteen zal opvallen wanneer je het Abraham pakket opent is uiteraard het bolhoedje. Daarnaast is er ook nog eens sprake van een mok evenals een spaarvarken, een XL stropdas en slingers. Al deze verschillende spullen maken dan ook deel uit van dit prachtige pakket. Is het feestvarken er eentje die wel houdt van een glaasje alcohol? Ook daar is aan gedacht. Een Abraham pakket bevat immers ook altijd een lekker flesje wijn!

De voordelen van Abraham en Sarah pakketten

Het in huis halen van één van de Sarah en Abraham pakketten uit het assortiment hier bij Mooikado.nl zorgt er voor dat je over alle nodige spullen beschikt om het feestje van de 50-jarige tot een waar succes te maken. In principe kan je twee dingen doen wanneer je één van deze pakketten hebt besteld. Je kan er immers voor kiezen om de spullen zelf uit te pakken en er bijvoorbeeld het huis van de jarige mee te versieren, maar daarnaast kan je ze ook als geschenk geven. Of je er nu voor kiest om een Sarah of een Abraham pakket te kopen, in beide gevallen zal je merken dat ze steeds bijzonder mooi en feestelijk worden verpakt waardoor ze ook zomaar een uitstekend geschenk kunnen vormen. Veel mensen hebben er een beetje moeite mee om ouder te worden, maar door het aanschaffen van één van de Sarah of Abraham pakketten zal je merken dat het toch een knallend feestje zonder zorgen zal worden!

« Bekijk alle blogs