Borduurwerk, een echt persoonlijk geschenkje

Geplaatst op 18 september 2017
Borduurwerk, een echt persoonlijk geschenkje

Het laten borduren van knuffeldoekjes

Op vlak van borduurwerk willen we je in eerste instantie alvast even kennis laten maken met onze knuffeldoekjes. Deze knuffeldoekjes zien er op zich reeds erg leuk uit en je zal merken dat een kindje er ook heel wat waarde aan gaat hechten. Het kan echter altijd nog beter. Door er voor te kiezen om borduurwerk toe te passen op knuffeldoekjes wordt er voor gezorgd dat bijvoorbeeld de naam van het kindje of een leuke spreuk kan worden aangebracht. Op deze manier maakt het toepassen van borduurwerk het knuffeldoekje in kwestie alleen maar nog meer bijzonder.

Borduurwerk voor bedrijven

Het spreekt voor zich dat het gebruik van borduurwerk niet uitsluitend interessant is voor privé personen. Ook bedrijven kunnen hier hun voordeel mee doen. Steeds meer bedrijven vinden het dan ook belangrijk dat de kleding die hun werknemers dragen een duidelijke verwijzing bevat naar het bedrijf in kwestie. Het kan daarbij gewoon gaan om de naam, maar ook om het logo dat op de kleding wordt gedrukt. Wanneer je in deze vorm van borduurwerk interesse hebt dien je steeds een e-mail naar ons te sturen met daarin het logo of de tekst die je wenst te laten borduren. Op deze manier kunnen wij van Mooikado.nl je een passende offerte maken waardoor je altijd van de scherpst mogelijke prijs kan genieten.

Ook geïnteresseerd in borduurwerk?

Er wordt nog wel eens gedacht dat het realiseren van borduurwerk hoge kosten met zich meebrengt. Dat is echter beslist niet het geval, in tegendeel. Wij van Mooikado.nl maken het voor onze klanten dan ook mogelijk om prachtig borduurwerk te realiseren zowel voor privé als voor zakelijke doeleinden tegen een bijzonder interessante prijs. Wil je dus met andere woorden ook graag borduurwerk laten uitvoeren zonder dat je daarvoor rekening moet houden met een hoog prijskaartje? Zoek dan niet verder en ontdek snel wat wij van Mooikado.nl op vlak van borduurwerk ook voor jou kunnen betekenen!

« Bekijk alle blogs