Verschillende soorten luiertaarten

Geplaatst op 4 mei 2020
Verschillende soorten luiertaarten

Luiertaarten zijn een leuk en origineel cadeau om te geven. Omdat deze steeds populairder worden is het iets wat al een beetje te verwachten is. Daarom kun je ook kiezen voor een hele ander soort luiertaart. De vorm is anders waardoor het weer een heel andere uitstraling krijgt. Wij bieden veel opties aan zodat je ook voor jouw geliefden een mooi cadeau kunt vinden. Hoe leuk is het als een cadeau wat je geeft echt perfect past bij degene aan wie je het geeft. Lees verder en ontdek meer over de verschillende luiertaarten binnen ons assortiment.

 

Voor de kleine motormuisjes

Zijn de vader en moeder van de verwachtte baby gek op motorrijden en alles wat hierbij komt kijken? Dan hebben wij de perfecte luiertaarten in ons assortiment. Deze is zo gevouwen dat hij eruit ziet als een kleine motor met daarop een zacht knuffeltje. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder ook een neutrale. Hierdoor kun je dit altijd cadeau doen, ook als het geslacht van de baby niet bekend is. Het is een stoere optie die tegelijk toch ook nog wel ontiegelijk schattig is om te zien.

 

Een vrolijk kransje

Een luiertaart die je tot aan de geboorte lekker kunt laten hangen als versiering is natuurlijk geweldig. Met de luierkrans is dit mogelijk. Door de vorm kun je deze bijvoorbeeld aan de muur of deur hangen bij de babykamer. Hij zorgt dan voor sfeer totdat de luiers de juiste maat hebben om gebruikt te kunnen worden. Als je dit toch zonde vindt kun je hem uiteraard gewoon in dezelfde vorm houden en de baby lekker andere luiers aantrekken. Het kan een leuk aandenken zijn aan bijvoorbeeld de babyshower. Hij bestaat uit 14 luiers en een schattig knuffeltje, het geheel wordt leuk ingepakt.

 

Een boeketje bloemen

Vanaf een afstandje lijkt het misschien op een echt bosje bloemen maar zodra je het boeket afgeeft kunnen de producten echt gezien worden. De bloemen in dit boeket zijn gemaakt van luiers en spuugdoekjes. Dit is een zeer origineel en creatief cadeau idee. Het is relatief klein van formaat en zal daarom niet snel in de weg komen te staan en het geheel ziet er leuk uit. Ook deze luiertaart is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat iedereen het kan geven.

 

Een gelaagde luiertaart

Het geven van een simpele luiertaart is natuurlijk niet genoeg. Een laag zou leuk zijn maar dat zal niet genoeg verbazing wekken. Daarom bieden wij taarten aan welke opgebouwd zijn met meerdere lagen luiers. Er zitten veel luiers in waardoor het zeer nuttig is voor de kersverse ouders en deze manier van geven is natuurlijk hartstikke leuk. Je hebt de keuze uit een taart met twee of drie lagen. De taart met 2 lagen bevat 45 luiers en een klein knuffeltje en de taart met drie lagen heeft zelfs 88 luiers. Daarmee kunnen de ouders zeker wel even vooruit. Als je opzoek bent naar een leuk en origineel cadeau om te geven overweeg dan zeker een luiertaart in enige vorm.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Luiertaarten zijn tegenwoordig verkrijgbaar in zoveel verschillende vormen dat het weer een zeer origineel cadeau is geworden. Lees meer hierover in de blog van Mooikado.nl.

« Bekijk alle blogs