Blogs

De leukste huis geschenken voor een fijne woning

Geplaatst op 6 juli 2017 De leukste huis geschenken voor een fijne woning

Wanneer je een huis hebt gekocht spreekt het voor zich dat je deze nog zal willen inrichten. Het inrichten van een huis doe je niet uitsluitend met meubilair, daarnaast zal je uiteraard ook gebruik willen maken van enkele vormen van decoratie. Huis geschenken krijgen is in deze situatie bijzonder leuk. Het krijgen van huis geschenken zorgt er namelijk voor dat je meteen over enkele leuke extra elementen beschikt om te integreren in jouw interieur. Op deze manier wordt jouw huis niet alleen warmer en knusser, maar ook gezelliger gemaakt. Uiteraard hoef je niet altijd zelf huis geschenken te krijgen. Ken je bijvoorbeeld iemand die pas alleen is gaan wonen en die nog wel een beetje extra sfeer in zijn of haar woning kan gebruiken? In dat geval zal het geven van één van de verschillende huis geschenken, bijvoorbeeld uit het assortiment hier bij Mooikado.nl ongetwijfeld in dank worden afgenomen!

Artikel verder lezen »

Borduurwerk, een echt persoonlijk geschenkje

Geplaatst op 18 september 2017 Borduurwerk, een echt persoonlijk geschenkje

Borduurwerk is vandaag de dag nog helemaal niet achterhaalt, in tegendeel. Sterker nog, de voorbije jaren konden we reeds vaststellen dat het opnieuw behoorlijk wat aan populariteit heeft gewonnen. Borduurwerk bestaat tegenwoordig dan ook in tal van verschillende vormen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om mooie knuffeldoekjes, maar ook handdoeken te laten borduren met een persoonlijke boodschap. Op het eerste zicht zien deze doekjes er natuurlijk reeds ronduit fantastisch uit, maar het kan uiteraard altijd beter. Een persoonlijke boodschap kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw geschenkje zomaar even nog unieker wordt.

Artikel verder lezen »

Nog even extra genieten met trouwpakketten

Geplaatst op 18 september 2017 Nog even extra genieten met trouwpakketten

Mensen die gaan trouwen beleven één van de mooiste dagen van hun leven. Helaas is het ook een dag die vaak in geen tijd voorbij vliegt. Wat volgt is uiteraard nog een heerlijke huwelijksreis, maar bij thuiskomst wordt er vaak meteen terug overgegaan tot de orde van de dag. Toch kan het achteraf leuk zijn om nog even herinnerd te worden aan deze bijzondere dag. Het merendeel van de koppels vraagt vandaag de dag op hun huwelijk om een enveloppe of stellen een wenslijst samen waardoor een spontaan geschenk nog maar weinig voorkomt. Door het kopen van één van de trouwpakketten, bijvoorbeeld uit het assortiment hier bij Mooikado.nl geef je een leuk en spontaan geschenk waar het koppel ongetwijfeld erg blij mee zal zijn.

Artikel verder lezen »

50ste verjaardag met Abraham en Sarah pakketten

Geplaatst op 18 september 2017 50ste verjaardag met Abraham en Sarah pakketten

50 jaar, het is een mooie leeftijd die we allemaal wel eens zullen bereiken. Wanneer je de leeftijd van 50 jaar hebt bereikt is er uiteraard sprake van een niet onbelangrijke mijlpaal. Omwille van deze reden spreekt het dan ook voor zich dat je deze maar wat graag op optimale wijze en zoals het hoort zal willen vieren. Volgens de traditie zal iedereen die deze leeftijd heeft bereikt Sarah of Abraham hebben gezien. Deze traditie komt voort uit een passage uit de bijbel die eigenlijk compleet verkeerd is geïnterpreteerd, maar wel erg leuk is. Het behalen van de vijftigste verjaardag wordt doorgaans altijd stevig gevierd met behulp van Sarah en Abraham poppen evenals grappige leuzen die gemaakt worden over de jarige. Bovendien is het traditie om eens stevig te toeteren wanneer je langs het huis rijdt van een Sarah of Abraham. Ken je iemand die vijftig jaar oud wordt en wil je hem of haar voorzien van een erg leuk en bovendien toepasselijk geschenk? In dat geval is het geven van één van de Abraham en Sarah pakketten absoluut een aanrader!

Artikel verder lezen »

Hobbypakketten, een bijzonder fijn geschenk

Geplaatst op 18 september 2017 Hobbypakketten, een bijzonder fijn geschenk

Mensen werken tegenwoordig bijzonder hard. Dit zorgt er voor dat ze ook altijd de nodige tijd moeten vrijmaken om te besteden aan hun hobby's. Om iemand uit jouw vriendenkring of familie te helpen bij het beoefenen van zijn of haar hobby kan het dan altijd interessant zijn om één van de verschillende hobbypakketten op de markt cadeau te doen. Deze hobbypakketten zitten immers boordevol met leuke en zeer bruikbare producten die samen kunnen worden aangekocht tegen de scherpst mogelijke prijs. Dit zijn alvast twee goede redenen om hobbypakketten cadeau te doen!

Artikel verder lezen »

Mannen verras je met bierpakketten!

Geplaatst op 18 september 2017 Mannen verras je met bierpakketten!

Wie wil er nou niet een van deze bierpakketten ontvangen? Het is leuk om de bierpakketten cadeau te doen. Ga daarom maar eens snel kijken welke soorten bierpakketten je worden aangeboden bij Mooikado.nl. Het is niet alleen leuk om deze bierpakketten te ontvangen, maar ook erg leuk om cadeau te doen. Er zijn veel mensen dol op bier, het is dan ook voor veel mensen een geschikt cadeau. Daarnaast kan het ook voor vrijwel iedere gelegenheid cadeau worden gedaan. Mensen komen bij elkaar en drinken een pilsje. Een krat bier geven is vaak erg onpersoonlijk, daarom kun je maar beter een van deze bierpakketten bestellen. Het is leuk om te geven, leuk om te ontvangen en het ziet er erg leuk uit. Zorg daarom dat je ook een mooi pakket uit gaat kiezen, verschillende opties, dus even bekijken wat het beste bij hem of haar past. Verras hem of haar maar eens goed en wie weet kun je er meteen eentje mee drinken, proosten maar!

Artikel verder lezen »

Wijnpakketten voor echte wijnliefhebbers

Geplaatst op 18 september 2017 Wijnpakketten voor echte wijnliefhebbers

Ken jij of ben jij een echte wijnliefhebbers? Dan is er niets leuker dan het ontvangen of geven van goede wijnen. Veel mensen vinden wijn altijd een goed cadeau. Je kunt de wijnen nu proeven, maar je kunt ook de wijnpakketten cadeau doen. Een verjaardag, zomaar, een aantal jaar ergens in dienst, er zijn genoeg redenen om mensen te verrassen. De wijnpakketten zijn daarbij een goed cadeau en je hebt ook nog eens volop keuze. Wanneer je een cadeau zoekt, je wilt origineel zijn en iets geven waar mensen wat aan hebben, dan zit je hier goed. Je kunt nu bij Mooikado.nl alle wijnpakketten bestellen en dan zie je snel in wat de voordelen zijn om hier te bestellen. Daarnaast zie je ook snel in hoe leuk het is om deze pakketten cadeau te doen.

Artikel verder lezen »

Geboortepakketten voor jongens en meisjes

Geplaatst op 18 september 2017 Geboortepakketten voor jongens en meisjes

Een jongen of een meisje geboren? Je bent op zoek naar een leuk en origineel cadeau. Gelukkig kun je bij Mooikado.nl nu dan naar de geboortepakketten kijken. Er zit zoveel in, echt prachtig om te geven en je vindt het zelf ook leuk om te vrolijke gezichten te zien als zij de geboortepakketten uitpakken. Je vindt namelijk alle benodigdheden voor een pasgeborene in de mooie geboortepakketten. Veel mensen zien de geboorte van een kind als één van de meest wonderbaarlijke en prachtige gebeurtenissen die je je maar kunt bedenken. Het wil namelijk zeggen een nieuw begin van leven, van samen, uitbreiding. Gelukkig kun je dat nu samen vieren en daarvoor een van de mooiste geboortepakketten cadeau geven. Bekijk eens goed welke geboortepakketten je mooi vindt en welke jij wel cadeau zou willen doen.

Artikel verder lezen »

Verras iemand met een theepakket

Geplaatst op 18 september 2017 Verras iemand met een theepakket

Het is een mooie tijd om mensen om je heen eens goed te verwennen met een theepakket. Je maakt een echte theedrinker dolblij met een theepakket. Op druilerige herfstdagen houdt vrijwel iedereen er wel van om een lekkere mok warme thee te nuttigen. Ga daarom eens bekijken wat voor theepakket het gaat worden. Het ruime aanbod gaat er voor zorgen dat je voor iedereen een theepakket op maat kunt bestellen dat bij hem of haar past. Een ander voordeel is dat een theepakket zowel bij jong als oud past en bij diverse gelegenheden cadeau kan worden gedaan. Thee waar de damp van de hitte nog vanaf komt, geeft altijd een beetje warmte aan deze koude, kille dagen. Veel mensen maak je erg blij als je ze nu gaat verrassen met een theepakket. Bekijk daarom eens goed wat zij graag willen voor smaken. Zijn het de mensen die houden van de zoete thee met honing misschien? Of liever van de groene thee? Het kan allemaal, want er worden je hier bij Mooikado.nl veel mooie theepakketten aangeboden en daar kun je nu naar kijken.

Artikel verder lezen »

Koffiepakketten, voor de echte koffiedrinkers

Geplaatst op 18 september 2017 Koffiepakketten, voor de echte koffiedrinkers

Als je een geschikt cadeau zoekt, waar je bijna iedereen blij mee kunt maken, voor iedere gelegenheid, dan zijn de koffiepakketten een goede keuze. Er zijn namelijk erg veel mensen die iedere dag koffie drinken. Vaak drinken mensen als zij opstaan meteen koffie, bij de maaltijd weer, in de avonduren vaak ook nog. Sommige mensen leven de hele dag op koffie. Een goede keuze om dus de koffiepakketten te kiezen en cadeau te doen. Je weet in ieder geval zeker dat zij de koffiepakketten leuk gaan vinden. De koffiepakketten zullen daarnaast ook veel gebruikt worden, mensen krijgen vaak bezoek en dan zetten dan ook koffie. Verras mensen daarom met een van deze mooie koffiepakketten.

Artikel verder lezen »

Verschillende soorten luiertaarten

Geplaatst op 4 mei 2020 Verschillende soorten luiertaarten

Luiertaarten zijn een leuk en origineel cadeau om te geven. Omdat deze steeds populairder worden is het iets wat al een beetje te verwachten is. Daarom kun je ook kiezen voor een hele ander soort luiertaart. De vorm is anders waardoor het weer een heel andere uitstraling krijgt. Wij bieden veel opties aan zodat je ook voor jouw geliefden een mooi cadeau kunt vinden. Hoe leuk is het als een cadeau wat je geeft echt perfect past bij degene aan wie je het geeft. Lees verder en ontdek meer over de verschillende luiertaarten binnen ons assortiment.

Artikel verder lezen »