Geboortepakket meisjes

Tegels Lijst

Momenteel zijn er geen producten in deze categorie


Een geboortepakket meisje geven

Als er iemand binnen je vriendenkring of familie een kindje verwacht, is het natuurlijk erg leuk om een origineel cadeau te geven. Het moet echter wel een cadeau zijn waar de aanstaande moeder en haar kind iets aan hebben. En het oog wil natuurlijk ook wat. Als je weet dat er een meisje verwacht wordt, maakt dit de zoektocht al iets makkelijker. Met het geven van een geboortepakket meisje zit je dan sowieso goed.

Waarom een geboortepakket meisje geven?

Een geboortepakket meisje is een compleet en origineel cadeau. Het bevat zowel nuttige als leuke cadeautjes en zowel moeder als kind hebben veel aan een geboortepakket. Bovendien wordt het geboortepakket mooi verpakt opgestuurd. Ook als je zelf iets minder tijd hebt, kun je dus een mooi cadeau geven.

Wat zit er in een geboortepakket meisje?

Een geboortepakket meisje bestaat uit een serie leuke cadeautjes. Zo bevat het geboortepakket een potje geurende zeep, een zakje met lavendelbuiltjes en heerlijke badschuim voor moeder en kind. Daarnaast vind je in het geboortepakket een leuke houten tag voor aan de deur van de babykamer, een houten haakje in de vorm van een hartje en een schattige zeepslinger van schaapjes. Tot slot komt het geboortepakket meisje in een handig houten bakje waar je diverse babyspulletjes in kan bewaren.

Wanneer geef je een geboortepakket?

Het geboortepakket meisje kan bij verschillende gelegenheden gegeven worden. Zodra je weet dat het een meisje wordt, is dit een geschikt cadeau. Je kunt het geboortepakket geven wanneer je op kraamvisite gaat, maar ook als babyshower cadeau is het geboortepakket meisje heel geschikt. Elke aanstaande moeder zal ontzettend blij zijn met dit pakket. Het is het ideale cadeau voor de kersverse moeder en haar pasgeboren dochter.